Feel Happy Main Logo

Op kamp: Happy Hoefjes i.s.m. Kobo's Hofke

Deze week trekken we het wilde Westen in. De tijd van cowbys, Indianen, sheriffs, rovers, saloons, ranches, koeien, paarden, Lucky Luke. Elke dag beleven we een fijn yoga-avontuur in het thema. Je komt alles te weten over pony's. Wat vinden ze fijn? Hoe heb je op een veilige manier lol met je knol? Hoe verzorg je een pony? We gaan stallen proper maken en de dieren eten geven. Voor wie wil zal er af en toe een rijmomentje zijn. Voor de rest: knutselen, (samenwerkings)spelletjes, Westerngames, kampen bouwen, uitstap naar het Prinsenpark, ravotten in de bossen van Retie.

1 week op voorhand ontvang je een mail met de concrete informatie omtrent het kamp. Inschrijven kan alleen voor de volledige duur van het kamp. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging, zo niet kijk dan even in de spamfolder van jouw mailbox.

Praktisch

Back to nature kampen zijn fiscaal aftrekbaar en daarbovenop ook nog gedeeltelijke terugbetaald door uw ziekenfonds. Gelieve bij de start van het kamp te vermelden of u een fiscaal attest wenst. Papieren van het ziekenfonds brengt u zelf ingevuld mee op de eerste kampdag. Na het kamp worden geen formulieren meer ingevuld.

31/07/'23 - 04/08/'23
6j tot 12j
09.00u tot 16.00u + gratis 30' voor- en naopvang.

Retie: Zavelstraat 30

Graag inspiratie, nieuws, tips of de activiteiten in je mailbox?

een bewuste creatie van aroma